Direktlänk till inlägg 2 juni 2009

Tidsbrist och skolarbete är vår fiende

Hej på er. Jag har gått med lite dåligt samvete ett par dagar och är tvungen att säga litegranna förlåt. Alla vi tre som driver det här, jag Evelina och Rikard, håller just i denna stund på att kämpa oss igenom det sista av en gymnasietermin och därför så är det tre väldigt stressade och utmattade personer som håller i Brevrevolutionen just nu.


Så förlåt, alla ni som skickat in era adresser och väntar på en brevvän. Vi har inte glömt er! Vi är bara lite utarbetade. Men det ska det bli ändring på. Skolavslutningen närmar sig med sjumilakliv och innan varken ni eller vi vet ordet av det kommer en brevvän hem till er brevlåda. Tills dess, ta hans om er./c

 
ANNONS
 
Jenny

Jenny

12 juni 2009 20:40

Vi håller ut!

http://www.megatuff.blogg.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Cecilia/Rikard/Evelina+Kajsa - 2 september 2010 22:41

Hej på er!   Det här skrivs från lobbyn i ett franskt hotell där jag nu sitter och simultansöker efter en lägenhet. Ena halvan av Revolutionen har tagit sitt pick och pack och flyttat hit ett litet tag. Men så fort jag har tid så kommer ihopparan...

Så här mitt i ett varmt Göteborg blir jag full av glädje när jag tittar in på vår mails inkorg och tittar igenom de nya anmälningar som kommit in. Så mycket ord. Så mycket uppskattning. Så många verbala leenden. Tack, tack alla ni som tycker det här ...

Hej på er. Brev är något rätt fantastiskt, men tyvärr är det inte så Bruce Willis som man kan hoppas på. Inte så mycket bilar som brinner, inte så mycket muskler. Ingen svett. Väldigt lite testosteron. Inte så mycket action. Så, tyvärr blir vår blo...

Av Cecilia/Rikard/Evelina+Kajsa - 29 januari 2010 21:23

Idag möttes jag av ett tjockt kuvert när jag gick ut på den göteborska isgatan för att hämta in posten. Ett vadderat ett med världens bästa innehåll. 200 frimärken, en stor bunt vykort och en trevlig, handskriven lapp. Vad kan det här vara, mpn tro? ...

Av Cecilia/Rikard/Evelina+Kajsa - 27 januari 2010 22:27

Hej. Nu har det nya året sen ett tag börjat. Vi har fått två julbrev, eller reaktionsbrev kan man kanske snarare kalla dem. Fina berättelser om USA och väntan och lyckoträffar och vänskap. Tack. Det är sådant som, enligt mig, gör det värt att dr...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se