Direktlänk till inlägg 17 maj 2009

Din kärlek kan bli ett drama i Växjö.

Det här handlar inte om brev, men jag var tvungen att berätta det i alla fall. Nu kan ditt hjärta bli teater. Navid tipsade mig för ett par minuter sen om ett projekt som de har på gång  Växjö som jag blev så kär i att jag var bara tvungen att berätta om det här och nu.


De ska göra ett scendrama av vanliga människors berättelser om kärlek. 2010 ska den gå upp och nu under 2009 så ber de människor skicka dem sin kärlek för att bli material till verket. De ber om allt himlastormande, allt som får hjärteroten att darra som av ett jordskalv. All sorts kärlek. Avundsjuka, svartsjuka, ängslan, hopp, drömmar, känslan av elektricitet när Personen rör vid dig. Allt.

Läs mer Här.

För det är så vackert. En sån underbar idé. För konst och underhållning som ska skapas för människor borde oftare vara inspirerad av just människor. En helt subjektiv åsikt.


Ta hand om er. All värme/c

 
ANNONS
 
Arngrimr

Arngrimr

17 maj 2009 22:50

Underbart!!

http://sweetart.blogg.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Cecilia/Rikard/Evelina+Kajsa - 2 september 2010 22:41

Hej på er!   Det här skrivs från lobbyn i ett franskt hotell där jag nu sitter och simultansöker efter en lägenhet. Ena halvan av Revolutionen har tagit sitt pick och pack och flyttat hit ett litet tag. Men så fort jag har tid så kommer ihopparan...

Så här mitt i ett varmt Göteborg blir jag full av glädje när jag tittar in på vår mails inkorg och tittar igenom de nya anmälningar som kommit in. Så mycket ord. Så mycket uppskattning. Så många verbala leenden. Tack, tack alla ni som tycker det här ...

Hej på er. Brev är något rätt fantastiskt, men tyvärr är det inte så Bruce Willis som man kan hoppas på. Inte så mycket bilar som brinner, inte så mycket muskler. Ingen svett. Väldigt lite testosteron. Inte så mycket action. Så, tyvärr blir vår blo...

Av Cecilia/Rikard/Evelina+Kajsa - 29 januari 2010 21:23

Idag möttes jag av ett tjockt kuvert när jag gick ut på den göteborska isgatan för att hämta in posten. Ett vadderat ett med världens bästa innehåll. 200 frimärken, en stor bunt vykort och en trevlig, handskriven lapp. Vad kan det här vara, mpn tro? ...

Av Cecilia/Rikard/Evelina+Kajsa - 27 januari 2010 22:27

Hej. Nu har det nya året sen ett tag börjat. Vi har fått två julbrev, eller reaktionsbrev kan man kanske snarare kalla dem. Fina berättelser om USA och väntan och lyckoträffar och vänskap. Tack. Det är sådant som, enligt mig, gör det värt att dr...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se