Direktlänk till inlägg 7 maj 2009

Något väldigt vackert väntade på mig när jag kom hem.

Nämligen ett brev. Och vilket brev sen. Det kommer från Rosita som hittat vad vår rörelse och skickat världens mest mungipsryckande lilla brev. Det var så fint att jag förtränger att jag borde plugga till ett nationellt prov i matte för att berätta om det, och då har man lyckats bra. Tänkte ge er ett litet utdrag:


Brevrevolutionen!

Vilken fantastisk idé!

"Hela mitt liv" har jag ägnat mig åt att bevara brevskrivande så ni må tro att jag blev alldeles till mig när jag klickade mig in till er sida! Jag vill jättegärna ha en till brevvän, så när ni har tid och lust får ni gärna pussla ihop mig med någon:)


Där har ni inledningen. Och jag blev så glad. Allt detta och två sidor till skrivet med den mest utsökta handstil (Jag är ärlig nu Rosita, du skriver väldigt gladspretigt. På ett fint sätt.) på ett brevpapper med katter och humlor på. Och kuvertet. Vilket kuvert gott folk! Slänger upp en bild på det när jag hunnit äta lite. För orginalkuvertet ska upp på dörren på mitt rum tillsammans med alla konsertplanscher, foton, biljetter och andra prylar av känslomässigt värde. Dels för att det var så fint men också för att det för mig så blir det en liten symbol för det hela vi håller på med. Hur mycket sån här glädje som kan spridas via brev och hur många fina människor som Rosita det finns där ute.


Oj vad jag blev på bra humör nu.

Tjoho/ c

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Cecilia/Rikard/Evelina+Kajsa - 2 september 2010 22:41

Hej på er!   Det här skrivs från lobbyn i ett franskt hotell där jag nu sitter och simultansöker efter en lägenhet. Ena halvan av Revolutionen har tagit sitt pick och pack och flyttat hit ett litet tag. Men så fort jag har tid så kommer ihopparan...

Så här mitt i ett varmt Göteborg blir jag full av glädje när jag tittar in på vår mails inkorg och tittar igenom de nya anmälningar som kommit in. Så mycket ord. Så mycket uppskattning. Så många verbala leenden. Tack, tack alla ni som tycker det här ...

Hej på er. Brev är något rätt fantastiskt, men tyvärr är det inte så Bruce Willis som man kan hoppas på. Inte så mycket bilar som brinner, inte så mycket muskler. Ingen svett. Väldigt lite testosteron. Inte så mycket action. Så, tyvärr blir vår blo...

Av Cecilia/Rikard/Evelina+Kajsa - 29 januari 2010 21:23

Idag möttes jag av ett tjockt kuvert när jag gick ut på den göteborska isgatan för att hämta in posten. Ett vadderat ett med världens bästa innehåll. 200 frimärken, en stor bunt vykort och en trevlig, handskriven lapp. Vad kan det här vara, mpn tro? ...

Av Cecilia/Rikard/Evelina+Kajsa - 27 januari 2010 22:27

Hej. Nu har det nya året sen ett tag börjat. Vi har fått två julbrev, eller reaktionsbrev kan man kanske snarare kalla dem. Fina berättelser om USA och väntan och lyckoträffar och vänskap. Tack. Det är sådant som, enligt mig, gör det värt att dr...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se