Direktlänk till inlägg 3 maj 2009

Om du är lite otålig och tycker saker och ting maskar sig.

Hej på dig.

Det har varit ett par människor som har hört av sig och frågat vart deras brev tagit vägen eller varför det tar så lång tid att höra något från oss. För att räta ut lite frågetecken skulle jag vilja klargöra att ni inte är lurade. Vi är ingen skum organisation som tänker skicka mjältbrand, strumpor i fel färg eller skyhöga räkningar till era brevlådor. Vi finns på riktigt och alla anmälda ska få en brevvän, det tar bara lite tid. Detta eftersom att vi är analoga töntar som skriver allt för hand. Hade vi använt datorer, worddokument eller skrivare hade ni nog haft era brevvännerners adresser lite snabbare, men det hade inte riktigt varit samma sak.


Så, håll ut. Den som väntar på något gott väntar aldrig för länge som man kan säga.


Dessutom kommer BrevRevolutionen antagligen få tillökning på Tisdag. Vi har fått ett enormt gensvar och jag och Rikard behöver lite upppbackning för att hinna med allt,så på tisdag ska den vackra och mycket goda kvinnan Evelina antagligen bli vår tredje fackelbärare.

Så det så.


Hoppas ni haft en fin helg/ Cissi

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Cecilia/Rikard/Evelina+Kajsa - 2 september 2010 22:41

Hej på er!   Det här skrivs från lobbyn i ett franskt hotell där jag nu sitter och simultansöker efter en lägenhet. Ena halvan av Revolutionen har tagit sitt pick och pack och flyttat hit ett litet tag. Men så fort jag har tid så kommer ihopparan...

Så här mitt i ett varmt Göteborg blir jag full av glädje när jag tittar in på vår mails inkorg och tittar igenom de nya anmälningar som kommit in. Så mycket ord. Så mycket uppskattning. Så många verbala leenden. Tack, tack alla ni som tycker det här ...

Hej på er. Brev är något rätt fantastiskt, men tyvärr är det inte så Bruce Willis som man kan hoppas på. Inte så mycket bilar som brinner, inte så mycket muskler. Ingen svett. Väldigt lite testosteron. Inte så mycket action. Så, tyvärr blir vår blo...

Av Cecilia/Rikard/Evelina+Kajsa - 29 januari 2010 21:23

Idag möttes jag av ett tjockt kuvert när jag gick ut på den göteborska isgatan för att hämta in posten. Ett vadderat ett med världens bästa innehåll. 200 frimärken, en stor bunt vykort och en trevlig, handskriven lapp. Vad kan det här vara, mpn tro? ...

Av Cecilia/Rikard/Evelina+Kajsa - 27 januari 2010 22:27

Hej. Nu har det nya året sen ett tag börjat. Vi har fått två julbrev, eller reaktionsbrev kan man kanske snarare kalla dem. Fina berättelser om USA och väntan och lyckoträffar och vänskap. Tack. Det är sådant som, enligt mig, gör det värt att dr...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se