Alla inlägg under april 2009

Av Cecilia/Rikard/Evelina+Kajsa - 7 april 2009 22:17

Idag växte Brevreolutionen när stockholmare och exila värmlänningar gick med. Härligt härligt säger jag.


Dessutom börjar 365saker du kan göra i Göteborg ta form, så alla i Göteborg kan hålla ögonen och öronen öppna för allt vad som kommer hända i vår vackra stad. 365saker i Göteborg. Är bara tvungen att få vara lite stolt då jag är en av fem glada själar som håller i trådarna här i Västkustens pärla. Bloggen där borta är fortfarande lite i uppstartningsfas och inte så vacker ännu, men det ska det bli ordning på ska ni se.

Håll speciellt koll på busskurerna i sommar.

Allt jag säger.


Snart ska lite reklam upp på stan för BrevRevolutionen dessutom. Ska sätta ihop den ikväll med lite te, tända ljus och Joy Division. That´s some good old stuff.


Take care all you nice people and keep on writing/ c

ANNONS
Av Cecilia/Rikard/Evelina+Kajsa - 6 april 2009 00:14

Oh.

Jag sitter här med en liten gåta.

När vi hade releasefesten på Pustervik för ett par veckor sen hade vi framme kuvert, frimärken, papper och penner så alla glada själar kunde skriva brev på plats om de ville. De brev som gavs till mig blev postade men ett brev har fortfarande inte hittat rätt. Ett brunt kuvert med en stilig blyertskatt på framsidan och texten "Svar till dig med katten".

Jag har ingen aning om vem denna kattägare är. Men någon där ute vet.


Hör av dig, så att brevet kan hitta hem.

Lägger upp en bild på det när det inte längre är söndagsnatt och jag är trött. Om du redan nu känner igen det, hör av dig. Maila på brevrevolutionen@gmail.com så jag kan skicka det rätt och allt det fina kan komma rätt.


All love to you all, sov gott/ C

ANNONS
Av Cecilia/Rikard/Evelina+Kajsa - 2 april 2009 23:28

Idag postades de första breven till er anmälda. I en brevlåda på Eketrägatan trillade de ner och snart är de skumpandes, cyklandes, svettandes eller promenerandes iväg mot era brevlådor.

De är påväg. Det är igång.

Nu lever vi.

Tjohoo!


Dessutom var det faktiskt lite vår idag. Det har inte så mycket med brev att göra, men det är ganska underbart ändå.

Take big care my dear/ C

Av Cecilia/Rikard/Evelina+Kajsa - 1 april 2009 16:22

Hej på er, nu drar vi igång det här.

På riktigt.

Egentligen började vi väl för ett par veckor, på releasefesten för 365saker, men nu ska det dra igång på det riktiga sättet, med breven.


Vi fick ihop ungefär 30 anmälningar den dagen, trettio underbara människor som kände att de vill få en brevvän. Jag själv är helt överlycklig, hade tippat på att vi max skulle få 50 st till Augusti eller någonting. Men, desto fler desto bättre! Om ni vill veta mer vad det egentligen är BrevRevolutionen är så finns det en väldigt fin beskrivning i presentationen uppe till höger.


I alla fall, nu har vi parat ihop de här glada själarna och kuverten är snart påväg mot sina brevlådor. Antingen kommer man få hem ett kuvert från oss där det ligger en liten lapp med din brevväns adress på, eller så blir du den lyckliga parten som bara kan luta sig tillbaka och invänta ett brev.


Och har ni några frågor eller ramlade in på bloggen oc känner för att skaffa sig en liten brevvän, bara maila på brevrevolutionen@gmail.com.

Ska få iordning ett färdigt formulär snart, we will keep you posted.

Ta hand om er/C


Tidigare månad - Senare månad
Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se