Direktlänk till inlägg 26 april 2009

Komplimanger och Kontakt.

Av Cecilia/Rikard/Evelina+Kajsa - 26 april 2009 21:11

Hej på er.

Idag kom kattkonstnären fram och brevet har kanske lite större chans att komma fram. Dessutom låg det ett underbart mail i våran inkorg idag. Så här började det:

 Hej!
Jag blir så glad att tårarna nästan börjar rinna av människor som ni, som faktiskt gör det här.
Brev är ju trots allt nåt av det finaste som finns.
Tack för initiativet!


Kära du, att få sån här respons är det som gör hela grejen underbar. Att få en snabb kontakt med er och veta att det finns fler där ute som inte gett upp om handskrivna brev. Att få para ihop er och hoppas på att många brev kommer färdas mellan era brevlådor. Sånt gör en liten kvinna glad när hon sitter hemma och kämpar med en novell som bara inte riktigt vill skrivas dit hon vill ha den. Blev bara så full av kärlek när jag läste det mailet att jag var tvungen att berätta det.


Hör gärna av er mer och sprid Brevrevolutionen till de omkring er. Glädje är fint i alla former/ c

 
ANNONS
 
h.

h.

27 april 2009 21:38

Hej!
Det var lite synd att den som skrev det tidigare brevet inte såg det, men det var nog en mening med att brevet inte kom fram :).
Ha en fin dag!

http://www.heddaelinmaria.blogg.se

 
Ingen bild

Anne

29 april 2009 01:53

Jag hade glömt hur roligt det var att få riktiga brev! Tack kära ni för att ni gjorde det här möjligt! Jag har just fått mitt första brev från min nya kamrat och det känns nästan som julafton! :-)

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Cecilia/Rikard/Evelina+Kajsa - 2 september 2010 22:41

Hej på er!   Det här skrivs från lobbyn i ett franskt hotell där jag nu sitter och simultansöker efter en lägenhet. Ena halvan av Revolutionen har tagit sitt pick och pack och flyttat hit ett litet tag. Men så fort jag har tid så kommer ihopparan...

Så här mitt i ett varmt Göteborg blir jag full av glädje när jag tittar in på vår mails inkorg och tittar igenom de nya anmälningar som kommit in. Så mycket ord. Så mycket uppskattning. Så många verbala leenden. Tack, tack alla ni som tycker det här ...

Hej på er. Brev är något rätt fantastiskt, men tyvärr är det inte så Bruce Willis som man kan hoppas på. Inte så mycket bilar som brinner, inte så mycket muskler. Ingen svett. Väldigt lite testosteron. Inte så mycket action. Så, tyvärr blir vår blo...

Av Cecilia/Rikard/Evelina+Kajsa - 29 januari 2010 21:23

Idag möttes jag av ett tjockt kuvert när jag gick ut på den göteborska isgatan för att hämta in posten. Ett vadderat ett med världens bästa innehåll. 200 frimärken, en stor bunt vykort och en trevlig, handskriven lapp. Vad kan det här vara, mpn tro? ...

Av Cecilia/Rikard/Evelina+Kajsa - 27 januari 2010 22:27

Hej. Nu har det nya året sen ett tag börjat. Vi har fått två julbrev, eller reaktionsbrev kan man kanske snarare kalla dem. Fina berättelser om USA och väntan och lyckoträffar och vänskap. Tack. Det är sådant som, enligt mig, gör det värt att dr...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se