Direktlänk till inlägg 21 april 2009

Brevvänner på väg!

Av Cecilia/Rikard/Evelina+Kajsa - 21 april 2009 18:07

Efter sju timmar i skolan, två timmar på Bygget och en timme på café var jag slutligen "tvungen" att springa till bussen, med en omväg via postlådan. Ungefär när jag rusade in i Nordstan såg jag hur brevvbäraren med sin stora blåa säck i handen låste upp lådan vi Pressbyrån, och med andan i halsen hann jag upp honom. Han lyckades få ur sig ett snabbt "Tack" efter att jag stuckit dryga trettio kuvert i handen på honom, innan jag med andan i halsen studsade vidare, lite lättare lastad och mycket lättare till sinnet.


Med denna stilfulla inledning vill jag berätta att nästa försändelse brevvänner är på väg. Det innebär att många av er kommer att få ett kuvert på dörrmattan snart som istället för räkningar innehåller ett (mer eller mindre) handskrivet brev från någon av oss. Och med det brevet kommer er brevväxling med er nya vän starta. 

För att klargöra: HÄLFTEN av de som parats ihop med någon hittills kommer att få ett brev av oss. Den andra hälften kommer inte få ett brev av oss alls, utan kommer att få ett av sin nya brevvän så snart han eller hon har skickat det. Alla som har anmält sig har inte parats ihop med någon ännu, men vi kan lova att vi jobbar på det.


Cheers! //Rikard 

 
ANNONS
 
Uggla

Uggla

22 april 2009 20:29

Jag väntar med spänning! :D

http://kreativuggla.blogspot.com

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Cecilia/Rikard/Evelina+Kajsa - 2 september 2010 22:41

Hej på er!   Det här skrivs från lobbyn i ett franskt hotell där jag nu sitter och simultansöker efter en lägenhet. Ena halvan av Revolutionen har tagit sitt pick och pack och flyttat hit ett litet tag. Men så fort jag har tid så kommer ihopparan...

Så här mitt i ett varmt Göteborg blir jag full av glädje när jag tittar in på vår mails inkorg och tittar igenom de nya anmälningar som kommit in. Så mycket ord. Så mycket uppskattning. Så många verbala leenden. Tack, tack alla ni som tycker det här ...

Hej på er. Brev är något rätt fantastiskt, men tyvärr är det inte så Bruce Willis som man kan hoppas på. Inte så mycket bilar som brinner, inte så mycket muskler. Ingen svett. Väldigt lite testosteron. Inte så mycket action. Så, tyvärr blir vår blo...

Av Cecilia/Rikard/Evelina+Kajsa - 29 januari 2010 21:23

Idag möttes jag av ett tjockt kuvert när jag gick ut på den göteborska isgatan för att hämta in posten. Ett vadderat ett med världens bästa innehåll. 200 frimärken, en stor bunt vykort och en trevlig, handskriven lapp. Vad kan det här vara, mpn tro? ...

Av Cecilia/Rikard/Evelina+Kajsa - 27 januari 2010 22:27

Hej. Nu har det nya året sen ett tag börjat. Vi har fått två julbrev, eller reaktionsbrev kan man kanske snarare kalla dem. Fina berättelser om USA och väntan och lyckoträffar och vänskap. Tack. Det är sådant som, enligt mig, gör det värt att dr...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se