Direktlänk till inlägg 13 april 2009

BrevRevolutionen på www.365saker.se!!

Av Cecilia/Rikard/Evelina+Kajsa - 13 april 2009 22:25

Idag fick vår kära rörelse lite medialt utrymme, vårt moderskepp www.365saker.se publicerade ett gästbloggsinlägg (skrivet av lilla stolta mig) och godness vilket gensvar!

Runt 40 nya skribenter och ordpysslare har anmält sig via mailen och jag hoppade, klappade händerna, dansade av glädje när jag märkte det. Tack för alla glada och söta kommentarer på inlägget, jag blir helt varm i hjärtat av er.


Så nu börjar ihop-parandet igen, lite småtrött men Ane Brun och Star Wars Soundtracket från min käre fars TV lär hålla mig igång ett tag till i alla fall. Rikard var en ängel och började redan tidigare på dagen.


Oh. Är bara tvungen att säga igen att jag är så glad och förvånad över att så många gav positiva gensvar. Vi kanske är mer rätt ute än vi trodde från början när vi satt på cafét och filade så smått på vår idé. Trodde att alla skulle vara misstänksamma och undra vad för mjältbrand eller hemskheter vi ville bombadera deras brevlådor med, men icke. Har nog Navid Modiri och hans respektingivande namn att tacka för det skulle jag misstänka.


Ni kan läsa blogginlägget här.

Mycket välskrivet måste jag säga själv. Hoho.


Sov så gott och glad påsk på er i efterskott!/ Cecilia

 
ANNONS
 
Sofia 365 Malmö

Sofia 365 Malmö

14 april 2009 23:09

Det var på tiden att ni blev en punkt på 365-listan! Det här är ett tokbra projekt!
Nu har jag äntligen fått iväg det första brevet till min brevvän! Känns jättespännande! Kommer vakta brevlådan framöver! Tack för ditt fina brev! Ditt lilla meddelande värmde som solen! Äntligen! blev hellyckat, du kan läsa mer på bloggen! Nu är det nya projekt på gång! Lycka till! Kram
Oj, vad många ! det blev - jag är verkligen exalterad över det här...

http://365malmo.wordpress.com

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Cecilia/Rikard/Evelina+Kajsa - 2 september 2010 22:41

Hej på er!   Det här skrivs från lobbyn i ett franskt hotell där jag nu sitter och simultansöker efter en lägenhet. Ena halvan av Revolutionen har tagit sitt pick och pack och flyttat hit ett litet tag. Men så fort jag har tid så kommer ihopparan...

Så här mitt i ett varmt Göteborg blir jag full av glädje när jag tittar in på vår mails inkorg och tittar igenom de nya anmälningar som kommit in. Så mycket ord. Så mycket uppskattning. Så många verbala leenden. Tack, tack alla ni som tycker det här ...

Hej på er. Brev är något rätt fantastiskt, men tyvärr är det inte så Bruce Willis som man kan hoppas på. Inte så mycket bilar som brinner, inte så mycket muskler. Ingen svett. Väldigt lite testosteron. Inte så mycket action. Så, tyvärr blir vår blo...

Av Cecilia/Rikard/Evelina+Kajsa - 29 januari 2010 21:23

Idag möttes jag av ett tjockt kuvert när jag gick ut på den göteborska isgatan för att hämta in posten. Ett vadderat ett med världens bästa innehåll. 200 frimärken, en stor bunt vykort och en trevlig, handskriven lapp. Vad kan det här vara, mpn tro? ...

Av Cecilia/Rikard/Evelina+Kajsa - 27 januari 2010 22:27

Hej. Nu har det nya året sen ett tag börjat. Vi har fått två julbrev, eller reaktionsbrev kan man kanske snarare kalla dem. Fina berättelser om USA och väntan och lyckoträffar och vänskap. Tack. Det är sådant som, enligt mig, gör det värt att dr...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se