Direktlänk till inlägg 6 april 2009

Ett litet mysterium.

Av Cecilia/Rikard/Evelina+Kajsa - 6 april 2009 00:14

Oh.

Jag sitter här med en liten gåta.

När vi hade releasefesten på Pustervik för ett par veckor sen hade vi framme kuvert, frimärken, papper och penner så alla glada själar kunde skriva brev på plats om de ville. De brev som gavs till mig blev postade men ett brev har fortfarande inte hittat rätt. Ett brunt kuvert med en stilig blyertskatt på framsidan och texten "Svar till dig med katten".

Jag har ingen aning om vem denna kattägare är. Men någon där ute vet.


Hör av dig, så att brevet kan hitta hem.

Lägger upp en bild på det när det inte längre är söndagsnatt och jag är trött. Om du redan nu känner igen det, hör av dig. Maila på brevrevolutionen@gmail.com så jag kan skicka det rätt och allt det fina kan komma rätt.


All love to you all, sov gott/ C

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Cecilia/Rikard/Evelina+Kajsa - 2 september 2010 22:41

Hej på er!   Det här skrivs från lobbyn i ett franskt hotell där jag nu sitter och simultansöker efter en lägenhet. Ena halvan av Revolutionen har tagit sitt pick och pack och flyttat hit ett litet tag. Men så fort jag har tid så kommer ihopparan...

Så här mitt i ett varmt Göteborg blir jag full av glädje när jag tittar in på vår mails inkorg och tittar igenom de nya anmälningar som kommit in. Så mycket ord. Så mycket uppskattning. Så många verbala leenden. Tack, tack alla ni som tycker det här ...

Hej på er. Brev är något rätt fantastiskt, men tyvärr är det inte så Bruce Willis som man kan hoppas på. Inte så mycket bilar som brinner, inte så mycket muskler. Ingen svett. Väldigt lite testosteron. Inte så mycket action. Så, tyvärr blir vår blo...

Av Cecilia/Rikard/Evelina+Kajsa - 29 januari 2010 21:23

Idag möttes jag av ett tjockt kuvert när jag gick ut på den göteborska isgatan för att hämta in posten. Ett vadderat ett med världens bästa innehåll. 200 frimärken, en stor bunt vykort och en trevlig, handskriven lapp. Vad kan det här vara, mpn tro? ...

Av Cecilia/Rikard/Evelina+Kajsa - 27 januari 2010 22:27

Hej. Nu har det nya året sen ett tag börjat. Vi har fått två julbrev, eller reaktionsbrev kan man kanske snarare kalla dem. Fina berättelser om USA och väntan och lyckoträffar och vänskap. Tack. Det är sådant som, enligt mig, gör det värt att dr...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se