Direktlänk till inlägg 1 april 2009

Nu börjar vi

Av Cecilia/Rikard/Evelina+Kajsa - 1 april 2009 16:22

Hej på er, nu drar vi igång det här.

På riktigt.

Egentligen började vi väl för ett par veckor, på releasefesten för 365saker, men nu ska det dra igång på det riktiga sättet, med breven.


Vi fick ihop ungefär 30 anmälningar den dagen, trettio underbara människor som kände att de vill få en brevvän. Jag själv är helt överlycklig, hade tippat på att vi max skulle få 50 st till Augusti eller någonting. Men, desto fler desto bättre! Om ni vill veta mer vad det egentligen är BrevRevolutionen är så finns det en väldigt fin beskrivning i presentationen uppe till höger.


I alla fall, nu har vi parat ihop de här glada själarna och kuverten är snart påväg mot sina brevlådor. Antingen kommer man få hem ett kuvert från oss där det ligger en liten lapp med din brevväns adress på, eller så blir du den lyckliga parten som bara kan luta sig tillbaka och invänta ett brev.


Och har ni några frågor eller ramlade in på bloggen oc känner för att skaffa sig en liten brevvän, bara maila på brevrevolutionen@gmail.com.

Ska få iordning ett färdigt formulär snart, we will keep you posted.

Ta hand om er/C


 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Cecilia/Rikard/Evelina+Kajsa - 2 september 2010 22:41

Hej på er!   Det här skrivs från lobbyn i ett franskt hotell där jag nu sitter och simultansöker efter en lägenhet. Ena halvan av Revolutionen har tagit sitt pick och pack och flyttat hit ett litet tag. Men så fort jag har tid så kommer ihopparan...

Så här mitt i ett varmt Göteborg blir jag full av glädje när jag tittar in på vår mails inkorg och tittar igenom de nya anmälningar som kommit in. Så mycket ord. Så mycket uppskattning. Så många verbala leenden. Tack, tack alla ni som tycker det här ...

Hej på er. Brev är något rätt fantastiskt, men tyvärr är det inte så Bruce Willis som man kan hoppas på. Inte så mycket bilar som brinner, inte så mycket muskler. Ingen svett. Väldigt lite testosteron. Inte så mycket action. Så, tyvärr blir vår blo...

Av Cecilia/Rikard/Evelina+Kajsa - 29 januari 2010 21:23

Idag möttes jag av ett tjockt kuvert när jag gick ut på den göteborska isgatan för att hämta in posten. Ett vadderat ett med världens bästa innehåll. 200 frimärken, en stor bunt vykort och en trevlig, handskriven lapp. Vad kan det här vara, mpn tro? ...

Av Cecilia/Rikard/Evelina+Kajsa - 27 januari 2010 22:27

Hej. Nu har det nya året sen ett tag börjat. Vi har fått två julbrev, eller reaktionsbrev kan man kanske snarare kalla dem. Fina berättelser om USA och väntan och lyckoträffar och vänskap. Tack. Det är sådant som, enligt mig, gör det värt att dr...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se